miércoles, 16 de junio de 2010

Què podem fer per tu?- Persones afectades-

“Ens mou l’afany d’oferir serveis que facin honor a la dignitat i el respecte que tothom es mereix. Creiem que no hi ha cap persona que no es pugui integrar socialment, i la nostra tasca consisteix en crear els espais que facilitin a cadascú aquesta integració al nivell que sigui.”PER LES PERSONES AFECTADES DE DANY CEREBRAL


ESPAI TRACE: Espai diari d’activitats de 10 a 14 i de 15 a 19 hores. La finalitat de l’Espai TRACE, és millorar l’autonomia de les persones afectades d’un TCE o Dany Cerebral Sobrevingut. Totes les activitats estan dirigides a millorar les activitats de la vida diària. Algunes d’aquestes activitats són: comprensió lectora, informàtica, reciclatge, arteràpia, piscina... tots els professionals (pedagogs, psicòlegs, educadors, treballadors socials, logopedes) estan especialitzats en Dany Cerebral.SERVEI D’ORIENTACIÓ EDUCATIVA: per a qui vulgui reincorporar-se al circuit educatiu i necessiti adaptacions curriculars, reforç i seguiment escolar, orientació educativa...


FISIOTERÀPIA, LOGOPÈDIA, NEUROPSICOLOGIA i PSICOLOGIA INDIVIDUALITZADA: per aquelles persones que volen realitzar teràpies individualitzades d’aquestes especialitats.

VACANCES: Es realitzen estades d’estiu amb l’objectiu de potenciar la seva autonomia personal i social, visitar nous llocs amb gent de la nostra o altres associacions de dany cerebral d’Espanya.


SERVEI DE MENJADOR: Servei diari que es realitza en un restaurant del barri.


GRUP D’AJUDA MÚTUA: “Grup dels dijous”. Grup d’afectats que es reuneixen tots els dijous a la nostra seu. L’objectiu és compartir situacions, recolzar-se, i organitzar sortides.

1 comentarios:

BUENAS A TODOS.- CREO QUE YA HABEIS HECHO MUCHO POR NOSOTROS LOS USUARIOS, QUE PODAIS HACERLO POR MUCHOS AÑOS, PUES YO AUNQUE SOY MAYOR HE APRENDIDO ALGO, DIGAMOS ELEMENTAL, DE INFORMATICA.
ALGUNA GENTE JOVEN SE RECUPERA LENTAMENTE DE SUS DOLENCIAS, TODOS SE HACEN MAS OBEDIENTES, EDUCADOS, APRENDEN A VALERSE POR SI MISMOS (HASTA DONDE PUEDEN) SE HACEN MAS COMPAÑEROS O AMIGOS, SE DICEN BROMAS ENTRE TODOS ETC.
Manel


ROMAS Y SE CONOCEN ENTRE SI.

Publicar un comentario