lunes, 4 de noviembre de 2013

GRÀCIES A TOTS PER FER EL DIA DEL DANY CEREBRAL TOT UN ÈXIT!

Bon  dia a tothom,

Volem agrair la vostra assistència i participació en la passada celebració el dia 25-10-2013.

Desitgem que tots continuem units per a tal d'aconseguir que aquesta causa sigui possible i seguir trencant barreres tot continuant amb la lluita pels nostres somnis i els somnis de tots ells i elles que, dia a dia, fan un esforç per a millorar les seves seqüeles però, sobretot, per a que els obstacles que els posa la vida siguin superats i no tinguin límits.

Gràcies Rosa per ser el vincle de comunicació entre tots i per la força i l'esforç que dia rere dia ens demostres; moltes gràcies per compartir amb nosaltres la màgia d'aquest dia.

Gràcies Lourdes per ser l'ànima de la nostra associació i per transmetre'ns, tant a nosaltres com a les families, els aspectes i valors fonamentals per a seguir endavant; moltes gràcies per formar part del nostre equip i per la teva feina.

Hi ha moments a la vida que son especials per sí sols. Compartir-los amb les persones que estimes els converteixen en moments inoblidables. Gràcies a les famílies per ajudar-nos a fer d'aquest dia una realitat possible.

Gràcies als professionals per la seva implicació i professionalitat, sense vosaltres aquesta celebració no hagués estat possible.

Per últim, però no menys important, us volem recordar que disposem de la gravació de la celebració i de tots els moments especials que la van caracteritzar. Si hi esteu interessats, no dubteu en fer-nos-ho saber.

Pròximament anirem pujant les diferents fotografies pertinents a la celebració, així que no oblideu visitar el blog de nou per tal de veure-les totes, no us les perdeu! 0 comentarios:

Publicar un comentario