miércoles, 25 de noviembre de 2015

EXPOSICIONS ARTÍSTIQUES DE TRACE

Us convidem a les Exposicions artístiques que han fet els usuaris de l’Associació TRACE. Aquest programa expositiu està format per activitats i exposicions que es porten a terme al Centre Cívic Cotxeres Borrell i al Centre Cívic Sagrada Família.
De l'1 al 22 de desembre podreu visitar l’Exposició "Hàbitat" al Centre Cívic Sagrada Família.
Diferents autors i autores, amb l’acompanyament del professor i artterapeuta Edmundo Santos, i Florence Tessier, artterapeuta.
Horari d’atenció del centre cívic: de dilluns a divendres de 9 h a 21 h, dissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i diumenges de 10 h a 14 h.
Inauguració: dimarts 1 de desembre, a les 19.00 h, al Centre Cívic Cotxeres Borrell, amb una performance de dansa integrada.
C/ Viladomat 2-8 – 08015 Barcelona
Telf: 933 24 83 50 – Fax: 933 24 83 51
Informació: informacio@cotxeresborrell.net
Horari
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Activitats vinculades:
Taller participatiu
- Escoltar i interrogar el símptoma des de la lògica dels sentits
Dimecres 2 de desembre a les 19.00 h
Escolta des de la mirada poètica, resignificar i simbolitzar-lo a través de l’expressió artística. Un diàleg entre el benestar i el malestar, la salut i la malaltia, a través del treball vivencial i artterapèutic des d’on es convida als participants a descobrir la història que s’amaga darrera de determinats estats corporals, emocionals i físics. Es treballarà amb dispositius creatius i expressius, i també amb tècniques psicodramàtiques.
Es recomana portar roba còmode
Coordinador: Edmundo dos Santos Co-coordinadora: Florence Tessier.
Cal inscripció prèvia al Centre Cívic Sagrada Família a partir del 16 de novembre. Aforament limitat.

- Més enllà del dolor, segueix bategant la vida*
Dimarts 15 de desembre de 19.30 h
Xerrada i visita guiada
Relats en primera persona sobre l’experiència i el procés creatiu d’alguns dels artistes. Reflexió entorn de l’art com a integrador social i del seu paper en el desenvolupament de les potencialitats individuals i col·lectives. Una metodologia basada en la inclusió de les persones amb discapacitat en el món de la cultura i del pensament, posant èmfasis en les seves habilitats i recursos.
Després de la xerrada es farà una visita guiada per part dels autors i autores de les obres exposades: Edmundo Santos, Florence Tessier, Daniel Rodriguez, Antonio Carrasco, Cristina Chochi, Rafael Rodriguez, Jordi González, Josep Lluis Ferrer, Antonio Checa.
– Visiteu l’exposició complementària “Arte y trauma: más allá del dolor”, al Centre Cívic Cotxeres Borrell.
Activitat gratuïta a la sala d’exposicions Àlex García
US ESPEREM A TOTS!!!0 comentarios:

Publicar un comentario