Campanya Calendaris 2016 - Presentació

Presentació

Jaume Casals
Em dic Jaume Casals i formo part de l’Associació Catalana de Traumàtics Cranioencefàlics i Dany Cerebral TRACE. 

La meva vida era molt ràpida, havia estats cap de finances d’empreses importants com Randstad. Però de sobte i sense previ avís el més cos em va trair.

Vaig  tenir un ictus, i tot absolutament, tot va canviar a la meva vida.

Ara vaig a amb un altre ritme, em dedico a fer rehabilitació, fisioteràpia, neurologopèdia i neuropsicologia, és un treball molt més dur que les reunions que mantenia quan treballava, però endavant !!!. Ara els meus valors són molt diferents; he après a donar importància a coses com la salut, la tranquil·litat i passar bones estones amb la família.

Ja fa un parell d’anys que he dissenyat un projecte de calendaris solidaris que tenen l’objectiu de recaudar diners per a que l’Associació segueixi  treballant dia rere dia per la millora de l’autonomia i qualitat de vida de les persones afectades de dany cerebral. 

Per mi, presentar-vos aquests calendaris, té molt de significat personal, doncs és una manera de sentir-me útil, després de patir un Dany Cerebral, i d’ajudar a  TRACE, ja que el benefici reverteix en projectes de l’Associació.

Si decideixes comprar aquest calendari, espero, puguis gaudir cada mes de les imatges i, sobretot, dels valors que he volgut transmetre que es resumeixen en saber aprofitar els instants, els moments, en definitiva: la vida.

Que aquest 2016 sigui un gran any!Jaume Casals
                                         


 Col·leccions Arts, Moments i Racons del món


Col·lecció Arts

En aquesta col·lecció m'he inspirat en pintures que m'agraden perquè em transmeten certes emocions com: l'alegria, la melanconia , la confiança, la passió, la serenor per poder passar molts moments màgics durant de l'any.

Pagament per transferència

Pagament amb targeta o Paypal
Versió paper

Versió digitalCol·lecció Moments

Amb aquest calendari, he escollit per cada mes una imatge diferent d'instants i moments que m'han semblat originals i atractius. Cada mes podreu gaudir d'una imatge motivadora.

Pagament per transferència

Pagament amb targeta o Paypal
Versió paper

Versió digital

Col·lecció Racons del Món

He escollit aquestes imatges, perquè per un instant m'han fet viatjar arreu del món. Cada mes et pots traslladar a un país diferent, com Myanmar, Itàlia, amb Cinque Terre, Grècia, Turquia, Espanya, entre d'altres. Cada lloc m'inspira tranquil·litat, nous descobriments i moltes ganes de tirar endavant per recórrer el món!

Pagament per transferència
Pagament amb targeta o Paypal
Versió paper

Versió digital

Com ens pots ajudar?

Comparteix aquest enllaç:  http://tracecatalunya.blogspot.com.es/p/calendaris2016.html

Segueix-nos a les xarxes socials:
TRACE, experts en dany cerebral, experts en esperança

Fes un donatiu